Bydgoszcz, Noakowskiego 3.

Tel: 52 362 01 53

KUJAWSKO-POMORSKA IZBA LEKARSKO-WETERYNARYJNA

Komunikaty oraz Wydarzenia K-PIL-W

11 edycja studiów podyplomowych „Higiena zwierząt rzeźnych i żywności pochodzenia zwierzęcego”


Wydział Medycyny Weterynaryjnej SGGW w Warszawie, Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Publicznego na 11 edycję studiów podyplomowych„Higiena zwierząt rzeźnych i żywności pochodzenia zwierzęcego”
 



Apel i deklaracja OZZPIW


Wszyscy przyznajemy rację tym, którzy zwracają uwagę, że sytuacja w Inspekcji Weterynaryjnej jest fatalna.
Wystarczy wymienić kilka czynników świadczących o beznadziejnym położeniu naszej służby, aby dojść do wniosku, że konieczne są natychmiastowe zmiany.

Apel >> do pobrania <<

Deklaracja >> do pobrania <<



XV I Międzynarodowa konferencja naukowa


XVI Międzynarodowa konferencja naukowa„Etyczne i prawne aspekty ochrony dobrostanu zwierząt” Wrocław, 4.10.2018r.

Szczegóły w załączniku >>do pobrania<<



Zaproszenie na konferencję naukową AKTUALNE WYZWANIA W HODOWLI BYDŁA


Zaproszenie na konferencję naukową AKTUALNE WYZWANIA W HODOWLI BYDŁA

Szczegóły w załączniku >> do pobrania <<



Opracowanie dotyczące zasad ochrony danych osobowych po zmianach wprowadzanych przez rozporządzenie RODO


Szanowni Państwo,
W związku ze zmianą stanu prawnego wynikającą z wejścia w życie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) przesyłam w załączeniu z polecenia Prezesa Jacka Łukaszewicza „Opracowanie dotyczące zasad ochrony danych osobowych po zmianach wprowadzanych przez rozporządzenie RODO”.

Dokument ten dostępny jest również na naszej stronie pod linkiem:

http://www.vetpol.org.pl/images/informacja_dot_RODO_aktualizacja_27.04.18.pdf



Wybierz stronę: |<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13    >  >|

Copyright © 2015 K-PIL-W. All rights reserved